Kemas kini

RM1.90 setiap satu.โ€ผ๏ธ
Boat Noodle versi Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
SEDAP I tell you! ๐Ÿ˜Š
.
Outlet Shah Alam Seksyen 7.

Book

"Makan malam hanya bermodalkan Rm1.90 sahaja"?

Maigaddd guyssss... Uolls tak terasa terancam ke hahahah... Serious sedap tau korang... Yang belom try lagi mariii pakat datang ke cafe Eat and Repeat Seksyen 7 Shah Alam โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜

#uitmshahalam #uitm #uitmpuncakalam #shahalam #seksyen #uitmpuncakperdan...

Baca Lagi

๐‘ด๐’‚๐’Œ๐’‚๐’ ๐’Ž๐’‚๐’๐’‚ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’๐’Š? ๐‘บ๐’†๐’•๐’Š๐’‚๐’‘ ๐’Ž๐’†๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’๐’š๐’‚ ๐‘น๐‘ด1.90
.
Boleh didapati di outlet ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ต ๐—”๐—น๐—ฎ๐—บ, ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ถ, ๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ผ๐—ต ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ ๐—œ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ, ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด, ๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ, ๐—•๐—•๐—จ ๐—๐—• ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ ๐—š๐˜‚๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ด
.
Image credit to ๐‘“๐‘œ๐‘œ๐‘‘๐‘“๐‘œ๐‘œ๐‘ก๐‘Ž๐‘”๐‘’ ๐‘๐‘™๐‘œ๐‘”๐‘ ๐‘๐‘œ๐‘ก

Learn more

Testimonial

3 bulan yang lalu
Concept macam boat noodle, mangkuk kecik2 tapi ada nasi berlauk, ada mee. So boleh try macam2 menu. Rasanya per person at least makan 3 mangkuk kot.
- Yousoff E
setahun yang lalu
ikutkn hati nk order je suma yg ada..hahah..tamak dak??
- Alisya A
11 bulan yang lalu
Makanan semua sedap
- Hamizah Z

Makan dengan RM1.90 sahaja

VIRAL!! TRENDING di Shah ALAM dan 6 Lokasi yang lain! Setiap hidangan dalam mangkuk comel ni RM1.90 jer..

  • Okay cerita masa dinner tadi, Qila try pergi makan dekat Eat & Repeat Cafe seksyen 7, Shah Alam. Serius kenyang walaupun mangkuk kecik tapi berbaloi lah sorang 4 mangkuk, harga rm1.90 jek. Recommended cafeย ย 
  • ย  Hari ini saya makan 6 mangkuk.Sebab harga semangkuk makanan ini hanya RM1.90 ย 

Kafe Eat & Repeat Shah Alam Seksyen 7 (Berhadapan restoran nasi lemak cinta sayang)

Kafe ini mempunyai 7 Cawangan/Lokasi Kafe

* Kafe Eat & Repeat Shah Alam Seksyen 7 (Berhadapan restoran nasi lemak cinta sayang)
* Bangi (Berhadapan Bangunan NIOSH Bangi)
* Bandar Melaka (Deretan kedai berhadapan AEON Bandar Melaka)
* Senawang (Kedai bersebelahan Mydin Mall)
* Johor Bahru (Jalan Padi Emas 4/1, Bandar Baru Uda)
* Pasir Gudang (Bukit Dahlia, 18 Jalan Serangkai)


Hubungi Kami

Kenalan

Hubungi sekarang
  • 018-765 4305

Alamat

Dapatkan arah
YG24, Jalan Plumbum Y7/Y
PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7
40000 Shah Alam
Selangor
Malaysia

Waktu Perniagaan

Isn:11:00 PG โ€“ 10:00 PTG
Sel:11:00 PG โ€“ 10:00 PTG
Rab:11:00 PG โ€“ 10:00 PTG
Kha:11:00 PG โ€“ 10:00 PTG
Jum:11:00 PG โ€“ 10:00 PTG
Sab:11:00 PG โ€“ 11:00 PTG
Ahd:11:00 PG โ€“ 11:00 PTG
Dapatkan sebut harga
โœ•
Mesej telah dihantar. Kami akan membalas mesej anda sebentar lagi.